CORIMA hjul er designet og fremstillet i Frankrig

I 30 år har CORIMA været verdensledende inden for design og fremstilling af højt ydende kompositdele. I 1998 anvendte CORIMA sine tekniske færdigheder til fremstilling af cykel- og håndcykelhjul sammen med cykelstel. CORIMAs historie er unik, og deres firma har fået et ry for konstant innovation og førendei i design. Deres drivkraft til at forny og indarbejde nye materialer og processer giver værdi på tværs af deres udvalg af cykelprodukter.

Cykelbranchen  er et meget konkurrencepræget marked. Kvalitet og innovation er hjertet i CORIMA produkter, der cementerer deres verdensomspændende ry som et innovativt mærke af høj kvalitet. Hos CORIMA kontrolleres alle facetter af den sammensatte fremstillingsproces for at sikre, at alle CORIMA-produkter viderefører deres høje standarder for kvalitet og design. Corimas team i Loriol sur Drôme  Frankrig  sikrer aftersales service og support i lige så høj kvalitet som de produkter, de designer, fremstiller og bygger. Vi inviterer dig til at se denne video, som illustrerer de mennesker, processer og stolthed, der går ind i hvert CORIMA-produkt.

CORIMA er håndlavet; fra forberedelsen af underkomponenterne gennem layout og støbnings processen og i sidste ende opspænding af et CORIMA hjulsæt.

Corima stopper aldrig med at gøre deres bedste i alt, hvad der bærer deres navn.


https://www.corima.com
      

Marker Scandinavia ApS

Tlf: (+45) 7022 8075


info@marker-scandinavia.com


Cookies 

Besøg os på Facebook - klik her